Voedingslijst - Aankomlijst 1
02-09-2014 22:46Ontbijt:
3 sneetjes volkoren brood, normaal besmeerd met dieetmargarine
Beleg: kaas (geen magere), zoet of pindakaas
1 beker drinkyoghurt (geen 0% vet of Optimel)
In de loop van de ochtend:
1 glas vruchtensap
1-2 flinke plakken ontbijtkoek, besmeerd
Lunch:
4 sneetjes volkoren brood, normaal besmeerd met dieetmargarine
Beleg: 2x hartig en 1x zoet beleg, neem ook eens rauwkost of een eitje
1 glas vruchtensap of melk/ yoghurtdrink
In de loop van de middag ca. 14.30-15 uur:
1 portie fruit
1 boterham besmeerd
1 beker drinkyoghurt
Ca. 16.30-17 uur:
2 flinke plakken kruidkoek/ boterham besmeerd met boter en beleg
2 bekers koffie, thee of sap
Warme maaltijd:
3 opscheplepels aardappelen, gekookt, gebakken, puree of patat OF
3 opscheplepels pasta of rijst
3 opscheplepels groente, evt. extra rauwkostsalade erbij
Normale portie vegetarische vleesvervanging of vis, bij voorkeur klaargemaakt in
½ olijfolie en ½ vloeibare bak-en-braadmargarine en evt. jus hiervan
Erbij: 1 glas vruchtensap
Als je stamppot eet, kan je 5 opscheplepels nemen met een stukje vleesvervanging erbij,
bij 1-pansgerechten kan je 6 opscheplepels nemen (groente en vleesvervanging of vis en rijst/pasta).
1 lekker toetje!
In de loop van de avond:
1 glas vruchtensap
1 schaaltje nootjes of een koek of iets anders lekkers