Voedinglijst - Basislijst 3

10-08-2014 18:18

Ontbijt:
2 sneden bruin of volkorenbrood
royaal besmeren met margarine (5gr)
beleg: 1x hartig en 1x zoet beleg
1 glas karnemelk of melk
1 glas thee, evt. met suiker

10.15:
1 glas koffie, evt. met suiker en melk
1 snee knäckebröd met margarine en hartig beleg
1 glas karnemelk, melk of yoghurt

warme maaltijd:
1 kop soep (indien op menu)
1 portie aardappelen
1 portie vlees, vis, kip of vervanging
1 portie jus
1 portie groente
eventueel 2 eetlepels rouwkost
1 schaaltje melknagerecht

14.30:
1 glas thee, evt. met suiker
1 portie fruit

16.30:
1 glas koffie, evt. met suiker en melk
1 snee roggebrood met margarine en hartig beleg

broodmaaltijd:
2 sneden bruin of volkorenbrood
1 knäckebröd
royaal besmeren met margarine
beleg: 1x kaas, 1x vleeswaren, 1x zoet beleg
1 glas karnemelk of melk
1 glas thee,evt met suiker

19.30:
1 glas koffie, evt. met suiker en melk
1 portie fruit of 1 glas vruchtensap

21.30:
1 glas karnemelk, melk of yoghurt
1 snee roggebrood met margarine en hartig beleg.

hartig beleg= kaas, pindakaas of vleeswaren
sandwichspread is zoet beleg.